Bouwbedrijf C. Heemskerk B.V.
PRINT DEZE PAGINA

PROJECTEN

Serres in vele vormen

Sinds een paar jaar zijn wij officieel dealer en gespecialiseerd in het plaatsen van serres. De serre wordt in de fabriek volledig kant en klaar voorbereid zodat deze snel in elkaar gezet kan worden. Deze manier van werken verminderd voor u de overlast en bevordert een snel verloop van het bouwproces.

Er is een grote keuzemogelijkheid. De uiteenlopende stijlen, van modern, klassiek tot rustiek, uitgevoerd in hout, staal of aluminium vindt u terug.Voor een uitgebreid assortiment kunt u de site van Miniflat bekijken. Uiteraard kunt u voor informatie altijd contact met ons opnemen.www.miniflatnederland.nl

Prefab dakkapel

Een nieuwe specialiteit van ons is het plaatsen van prefab dakkapellen.

Deze dakkapellen komen in zijn geheel aan op de bouwplaats en worden met een kraan het dak opgehesen.

Dit scheelt enorm veel tijd op het werk waardoor het dak snel wind en water dicht is. Hierdoor verminderd ook de kans op lekkage.

De dakkapellen zijn te verkrijgen in hout en kunststof en in alle maten en kleuren.

Uitbouw woning met overdekt terras.

Deze woning is uitgebreid met een deel aanbouw en een deel terras. Dit terras is geheel overdekt doordat het dak van de bestaande woning door loopt.

Een stalen constructie vangt dit dak op.

Het metselwerk wordt geheel door ons zelf vervaardigd in de meest verschillende vormen zoals deze gedraaide trap naar het terras toe.